2016. február 4., csütörtök

végállomás

A maga nemében akár lehet szakrális hely egy megálló, egy végállomás. Pláne, ha évtizedekig a városban meghatározó funkciót töltött be. Jómunkás emberek érkeztek és indultak innen. Persze ez azért ma sem szűnt meg teljesen, de most már csak egyszerű buszmegállóként funkcionál. Nincsenek várakozó buszok. Csak a menetrend szerinti egy-egy érkező és induló járat áll meg a le- és felszállás idejére.


Az épület önkormányzati tulajdonban van, ezért most a kihasználatlan, nagyobb részét pénzzé tenné az önkormányzat. Itt vannak a részletek->
Először is március 10-éig várják az ötletelők pályázatait, hogyan, mire lehetne használni az épületet:


Ennek ellenére azért viheti boldog-boldogtalan, csak fizessen érte:

Szentgotthárd Város Önkormányzatának Képviselő – testülete az ötletpályázaton beérkező javaslatok hosszabb távon való megvalósításáig is gondoskodni kíván a létesítmény hasznosításáról, ezért a Hunyadi u. 14. sz. alatt található, 1572 hrsz-ú autóbusz pályaudvar épületben lévő összesen 132 m2 területű helyiséget bérbeadásra a helyben szokásos módon meghirdeti.
A helyiség önálló (víz és villany) mérővel rendelkezik.
A pályázatra a kiinduló minimum bérleti díj:  1800- Ft/ m2 /hó.
A bérlet időtartama határozatlan, 3 hónap felmondási idővel.
A pályázat beérkezésének határideje 2016. február 12.
A pályázatok elbírálásának határideje: 2015. februári testületi ülés. A kiírásban rosszul adták meg a dátumot, helyesen valószínű: 2016. februári testületi ülés!
A pályázatnak tartalmaznia kell a helyiségben folytatandó tevékenységet.
A Képviselő-testület a legjobb ajánlattevő javára dönt és különösen súlyozott a döntés során a bérleményben folytatni kívánt tevékenységi kör.
A pályázónak vállalnia kell a 3 havi bérleti díjnak megfelelő óvadék megfizetését is a bérleti szerződés megkötésével egyidejűleg.
Bővebb felvilágosítás a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal Városüzemeltetésén, illetve a 94/553-032-es telefonszámon kérhető.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése