2015. november 26., csütörtök

példa nélkül (frissítve - 2)

Kedves Hallgatóink!

Történelmi pillanatok ezek. Rendkívüli testületi ülés hanganyagát az elmúlt három évben még soha nem publikálták. Bizottsági ülését meg aztán főleg! Ezúttal most mégis... íme a november 16-ai ülések hanganyagai. Előbbi a bizottságé, utóbbi pedig a rendkívüli testületié. Az egyetlen napirend: legyen-e konténer-befogadóállomás a város és az ország határán?


"... nagy hiba lenne a város részéről, hogy ha ellene mennénk a kérésnek, hiszen a tábort így is úgy is le fogják tenni Szentgotthárdra, viszont ha ezt mi nem szavazzuk meg, akkor nagy valószínűséggel úgy tekintenek Szentgotthárdra, mint nem együttműködő partnerre, ha viszont ezt megtesszük, akkor ez rendkívül sokat hozhat a város szempontjából az elkövetkező hónapokban, években, tehát nagyon komoly anyagi segítség várható a kormány részéről, mind a kaszagyár, mind más beruházásokkal kapcsolatban. Igen, ennek a döntésnek ára van, én ezt kimondom és ezt nem szégyellem. Igen, ennek a döntésnek ára van.... " - Huszár Gábor, Szentgotthárd polgármestere 2015. november 16.



Jól hallgassák, mert csak 2 évig érhető el ez az archívum így nyilvánosan!

Néhány nap alatt több országos média és politikai párt is ráharapott a témára, vagyis inkább a bizottsági ülés elején elhangzott polgármesteri "felvezetőre". Ennek eredményeként született meg ez a november 30-ai nyilatkozat:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése