2015. október 15., csütörtök

új esélyek hátrányos helyzetűeknek

22 millió Ft-ot nyert a szentgotthárdi önkormányzat a hátrányos helyzetűek társadalmi integrációjának javítására. 2 konferencia, 3 fórum, 7 kerekasztal ülés és 6 akcióprogram valósul meg november végéig.
Nagyjából a 2, 3 és 7 egymás szinonimái. ;)
Szentgotthárd Város Önkormányzata sikeres pályázatot követően támogatást kapott „A hátrányos helyzetűek társadalmi integrációjának új esélyei a Szentgotthárdi Járásban” (ÁROP-1.A.3-2014-2014-0050) című projektre. A Fórumot a kerekasztal elnöke hívja össze. Célja: a megfelelő szintű társadalmi bevonás, a demokratikus működés és a széles körű helyi nyilvánosság biztosítása. A Fórum ülései nyitottak minden érdeklődő helyi lakos és szervezet számára formális csatlakozás nélkül is.
Az akcióprogramok során többnyire tájékoztató tevékenységgel, programok kidolgozásával segítik a nemes célt. Bővebben, a részletekről az alábbi prezentáció ad kimerítő információt


Amennyiben érzékeli a kedves járáslakó a szociális gazdaság fejlődését, az időseket segítő munkalehetőségek bővítését, vagy a társadalom érzékenységének növekedését a fogyatékkal élő és megváltozott munkaképességű emberek iránt, valamint ezek emberek helyzetének javulását, az a fentiek miatt van! És, akkor örülhet mindenki.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése