2014. március 6., csütörtök

csak a kaja

Ahogy már többször szóltunk róla, márciustól végre közel 5 évre biztossá vált a szentgotthárdi közétkeztetés. Ezen a héten már a helyi érdekeltségű JustFood Kft. eteti a város legkisebbjeit, diákjait, időseit, és egyáltalán bárkit, aki valamelyik konyhájukban arra igényt tart. Itt van például a jövő heti menü ->
Érdekesség talán, hogy a Széchenyi iskola konyháján (a cég központi telephelyén) A és B menü közül is választhatnak a felnőtt étkezők, sőt kizárólag elvitelre, de szombat és vasárnap is főznek.
A korábbi szolgáltatónál mintegy 30.- Ft-tal drágább egy adag étel ára, ennyivel tehát legalább finomabbnak kell lennie az ételeknek. ;) Bár, ha belegondolunk, hogy helyi szakemberek, helyi tőke áll ezentúl a közétkeztetés mögött, akkor ez a "felár" nem jelenthet semmit. Sőt, a cég kínálata a korábbiakhoz képest sokoldalúbb is, és itt nem csak a kétféle menü választási lehetőségre kell gondolni, hanem ahogy honlapjukon olvasható a nyár végétől már akár online is rendelhető lesz a heti étrendsor.
Az önkormányzattal megkötött szerződésük szerint augusztustól az óvoda konyhája megszűnik főzőkonyhaként, valamint a következő tanévtől a kollégiumban csak reggelit és vacsorát biztosítanak. A kollégisták a Széchenyi iskolában ebédelnek majd.
Az új közétkeztető szakács és konyhai előkészítő munkakörökre egyébként várja a jelentkezőket.

3 megjegyzés :

  1. Húúúú engem érdekelne a szombati menü is ...( néha)
    valahol közzé van téve?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. itt a hétvégével együtt a menüsor (Széchenyi felnőtt) ->
      http://goo.gl/KnnbgM

      Törlés
  2. sokkal jobb a minősége és mennyisége a mostani ételnek!

    VálaszTörlés