2013. október 25., péntek

19. Arany kupa

Ezen a hétvégén újra a magyar és a hármashatár régió kézilabda utánpótlás csapatai küzdenek Szentgotthárdon. Sajnos az új, multifunkciós sportcsarnok még nem adhat otthont fordulóknak, így a Körmendi Rendészeti Iskola is bekapcsolódik a közel két évtizedes múlttal rendelkező, népszerű sportrendezvény lebonyolításába.
 
28 csapat küzd a kétnapos kupán, melynek megnyitó ünnepsége ma (péntek) este lesz a Széchenyi iskolában. A torna sztárvendége Gál Gyula, a 2006-os év férfi kézilabdázója, hétszeres magyar bajnok és ötszörös magyar kupagyőztes.
A részvevők között magyar, szlovén, horvát és osztrák csapatokat köszönthetünk 4 korosztályban. A meccsek reggeltől késő estig látogathatók. A rendezvény keretén belül a már hagyományosnak tekinthető szabadidős programok is lesznek, így fürdőlátogatás, hetesdobó verseny. Minden érdeklődőt, sportbarátot szeretettel várnak a szervezők.
A torna hivatalos weboldala az aranykupa.hu oldalon érhető el, de a legnagyobb közösségi oldalon is friss információk követhetők nyomon a hétvége folyamán.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése