2013. július 2., kedd

indul a termelői piac

Információink szerint a tervezetthez képest egy hónapos késéssel, de Szentgotthárdon is megnyílik/megnyílt a termelői piac. Az alábbi felhívással bizonyára sokan találkoztak:

A RA-HU-MI 2012 Kft. a termelői piac megszervezéséért, működtetéséért cserébe kapta az önkormányzati területet vállalkozása, vállalása teljesítéséhez. Képviselő-testületi határozat alapján hetente egy nap ingyenesen kell biztosítani a termelői árusítást:

az április 24-ei testületi határozat
Az önkormányzati nyilvántartás szerint vasárnap kivételével minden nap reggel 7-kor nyit a piac, és szombaton 13-ig, a többi napokon pedig 16 óráig tart majd nyitva.



A termelői piacot üzemeltető vállalkozás ügyvezetője a nyilvános céginformációk alapján a város polgármesterének fia. A céget tavaly szeptember végén jegyezték be. Fő tevékenysége egyébként az élelmiszer jellegű bolti vegyes kereskedelem, de tevékenységei közt találunk épületépítési projekt tervezést, audio- és videoberendezés kiskereskedelmet, gyógyszer kiskereskedelmet, munkaközvetítést és sportlétesítmény működtetést is. A sok zöldség után vissza az eredeti témához: ha van tapasztalata az új termelői piac kínálatából, akkor alább tegye szóvá. Ossza meg olvasóinkkal élményeit...



Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése