2013. július 30., kedd

ki vezesse a III. Bélát? - (frissítve!)

21 tanéven keresztül igazgatta Bedics Sándor a III. Béla Szakképző Iskolát. Szeptembertől azonban már új vezetése lehet az intézménynek. Szentgotthárdon az elmúlt tanévben már 122 éve működött intézményesített szakképzés. Az oktatási rendszer változásával ez év januárjától a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ fenntartásába és működésébe került az intézmény. 

forrás: www.belasztg.sulinet.hu - fotótár
Az igazgatói posztra öt - az iskolában eddig is tanító - pedagógus pályázott.
Az iskola honlapján minden pályázat és a szakmai munkacsoportok, diákönkormányzat véleményezése is olvasható. Illetve utóbbi testület elállt véleményezési jogától. Bár tudjuk, hogy szavunk a döntésben nem sokat ér, mi azért megkérdezzük olvasóinkat, hallgatóinkat arról, kit tartanának ideális igazgatónak a 2013/14-es tanévtől megújult névvel, Szentgotthárdi III. Béla Szakképző Iskolaként működő intézményben?

Ki igazgassa a Szentgotthárdi III. Béla Szakképző Iskolát?
György László
Korpics Ferenc
Pagonyné Mezősi Marietta
Savanyó Miklós
Tóthné Nagy Emese
hosted by szavazo.net
A jelöltek pályázatai és a szakmai munkacsoportok értékelése az iskola honlapján érhetők el ide kattintva! /Megjegyzés: a honlapot futtató szerver időnként nagyon nehezen érhető el, érdemes várni, amíg betölti az oldalt/

A tanári kar véleményező szavazása is megtörtént időközben. A többség mind a szakmai program, mind pedig a jelölt személye alapján Korpics Ferenc tanár urat látja a legalkalmasabb igazgatónak.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése